A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

День безпечного Інтернету в закладах освіти Жашківської ОТГ

Дата: 06.02.2019 14:10
Кількість переглядів: 112

      5 лютого 2019 року у світі та Україні відзначається День безпечного Інтернету. Освітні заклади Жашківської громади активно долучилися до тематичних заходів. Для учнів 1-6 класів  були проведені цікаві вікторини, бібліотечні уроки, виховні години на теми «Правила безпечного Інтернету», .  «Що таке гаджетозалежність та які її наслідки». Учні 5-8 класів Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 підготували буклети «Я за безпечний Інтернет».

 

        Для учнів 7-11 класів був організований перегляд онлайн-уроку «День безпечного Інтернету».

        Вихованці Жашківської СПШ №1 взяли участь у всеукраїнському конкурсі «Безпечний інтернет», який об'єднує всіх, хто користується інтернетом, та допомагає учням 1–11 класів отримувати максимум користі, часу,  проведеного за комп'ютером.  На базі Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 було проведено відкритий урок з інформатики на тему «Розв’язування компетентнісних задач» (урок-гра).

        З метою захисту дітей від сексуальних ризиків в Інтернеті заклади освіти долучилися до Всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг та провели для учнів 7-11 класів уроки на тему: «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?».

         Також, вчителі активно взяла участь 4 лютого 2019 року у Всеукраїнському вебінарі з питань безпечного Інтернету.

Методична служба відділу освіти



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано