A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Рубрика «Слово про педагога». Покликання бути вчителем.

Дата: 26.04.2021 14:33
Кількість переглядів: 121

    Поліщук Олена Василівна, учитель початкових   класів Конельськопопівського ЗЗСО І – ІІІ ст., закінчила Уманський державний педагогічний університет ім. П.Г. Тичини. За фахом- учитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії. Педагогічний стаж становить 20 років. Брала участь в обласному конкурсі на кращий електронний освітній ресурс – 2021, в якому зайняла ІІ місце.

    Учитель творчо підходить  до розв’язання  освітніх проблем, використовує  ігрові форми роботи  на  уроках математики (на закріплення навичок додавання та віднімання) та української мови (закріплення знань про частини мови; робота з прислів’ями). Олена Василівна дбає не тільки про різносторонній розвиток своїх учнів, а й намагається зацікавити їх  у вивченні предметів, тому  підбирає мультимедійні вправи на урок «Я досліджую світ». Використовує педагог свої новітні методи  не лише на уроках, а й в позаурочний час. Наприклад, за допомогою інтерактивних завдань була проведена новорічна гра  «Українознавчі побажання». Ці та інші вправи  створені нею на Learning Apps.org.

     Для самоосвіти  вчитель  використовує  різноманітні  освітні платформи такі, як  Ed-Era, Unisef, на яких проходила курси підвищення кваліфікації. Олена Василівна є активним учасником вебінарів на сайтах «Всеосвіта» і «На Урок». А ще вона залучає і своїх учнів брати участь  в он-лайн олімпіадах та конкурсах. Зокрема, на олімпіаді з української мови та конкурсі «Як це працює?» її вихованці зайняли призові місця (І,ІІ,ІІІ).

    На цьому досягненні Олена Василівна не зупиняється. З метою поділитися  своїм досвідом та  допомогти учителям початкових класів НУШ у проведенні уроків  з української мови, вона створила сайт  «Вчимося весело. Інтерактивні та мультимедійні  навчальні  вправи  з української мови. 2 клас».

Стефанська А.Ю, заступник директора з навчально- виховної роботи.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано