A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Тиждень безпеки життєдіяльності серед учасників навчально-виховного процесу

Дата: 26.04.2021 12:38
Кількість переглядів: 105

     З 19 по 23 квітня 2021р. в освітніх закладах відділу освіти Жашківської міської ради було проведено  «Тиждень безпеки життєдіяльності серед учасників навчально-виховного процесу», а  22 квітня в навчальних закладах проведено  «День Цивільного захисту» .

Цей день проводився з метою практичного відпрацювання учнями за їх віковими категоріями теоретичних знань та навичок, які отримані ними під час вивчення теорії з основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, а також досягнення злагодженості у роботі керівного, командно-начальницького та особового складу позаштатних формувань навчального закладу в цілому як об’єкта цивільного захисту при виконанні заходів щодо попередження та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру. В рамках даного заходу класними керівниками були проведені у 1-11 класах уроки на тему «Дії у надзвичайних ситуаціях», проведено практичні відпрацювання: евакуації учнів та працівників зі школи, надання першої медичної допомоги при травмах та транспортування потерпілого, одягання протигазів .

      Особливо організовано і максимально , як теоретичні так і практичні заходи провели  Жашківська  СПШ  №1,  Жашківський  ЗЗСО  І-ІІІ ст. №5 , Соколівський  ОЗЗСО , Литвинівський ЗЗСО І-ІІ ст.                                           

        У дошкільних навчальних закладах  протягом тижня відбувся цикл занять «Здорова дитина – щаслива родина», «Ліки і хімічні речовини – не для гри дитино!», «Мило і вода – для мікробів гроза». Були проведені бесіди:  «Якщо ти загубився», «Як поводиться на вулиці з незнайомими людьми», « Як зберегти свій будинок від пожежі».                                                                    

           Дані заходи та їх проведення – завжди залишаються актуальними !       


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано