A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Супервізія як процес професійної підтримки  з поєднанням оцінювання роботи вчителя в умовах концепції Нової української школи

Дата: 10.05.2019 14:46
Кількість переглядів: 150

       Педагогічним працівникам, які працюють в сучасній українській школи, дуже важливою є професійна допомога, яка б відповідала індивідуальним потребам кожного вчителя. Тому сьогодні в Україні набуває розвитку супервізія як процес професійної підтримки  з поєднанням оцінювання роботи вчителя в умовах концепції Нової української школи.

       З метою ознайомлення із  самим процесом супервізії, стратегіями, які сприяють розвитку педагогів,  заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів ЗЗСО Жашківської міської ради з 06 по 08 травня взяли участь у роботі тренінгу по підготовці супервізорів на базі КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР». Заняття під керівництвом методистів Андросової В.О. та Середи О.Ф. проводились у формі тренінгів.  Цікавими, активними були різні види дискусій, інтерактивні вправи, робота з ІКТ. Заступники мали змогу не лише отримати корисну інформацію, а й набути практичних навичок, які стануть у нагоді у власній педагогічній діяльності, а також допоможуть формуванню ролі супервізорів-наставників для вчителів, що братимуть участь у сертифікації.

Жуковська Н.В., заступник директора ЗЗСО №3



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано