A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Свято з нагоди Дня працівника освіти

Дата: 09.10.2018 14:48
Кількість переглядів: 113

         5 жовтня  освітян з усіх закладів Жашківської ОТГ  гостинно зустрічали у Будинку дитячої та юнацької творчості, де у залі відбувся святковий захід до Дня працівників освіти, організований відділом  освіти Жашківської міської ради.

          У складі делегацій закладів освіти – ветерани педагогічної праці, працівники, вчителі, вихователі, керівники, кращі педагоги, які досягли найвагоміших результатів у своїй діяльності, підготували переможців інтелектуальних і спортивних змагань, зробили особистий вагомий внесок у розвиток галузі та її реформування.

         Поздоровити освітян з професійним святом завітав голова Жашківської міської ради Ігор Андрійович Цибровський, депутати міської ради, працівники відділу освіти, помічник народного депутата України Валентина Ничипоренка Марія Король. Усі виступаючі висловлювали глибоку вдячність працівникам галузі освіти за відданість обраній справі, сумлінне виконання своїх професійних обов’язків, невтомний творчий пошук, вірне служіння суспільству та  державі і одностайно визнавали, що освітянам закладів є чим пишатися. У межах даного заходу не могли не згадати і про ветеранів, які пройшли складний життєвий шлях від студентів до наймудріших працівників педагогів. Протягом багатьох років вони гідно передавали свій досвід і знання дітям. На їх рахунку випущено не одне покоління школярів, які досі с посмішкою згадують про них. Зі словами величезної вдяки, пошани звернулась до ветеранів начальник відділу освіти Валентина Миколаївна Савицька, яка висловила свої найщиріші побажання.

      Привітання перепліталися виступами дитячих творчих колективів БДЮТ, представників колективів закладів, які підготували художні вітання своїм колегам.

       

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано