A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня

Дата: 10.10.2019 14:54
Кількість переглядів: 101

      Із 1 до 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек започатковано щорічне проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек (наказ МОН України від 12.08.2014 № 931).

     Сучасна система освіти переживає етап реформування та повного перезавантаження. Нова українська школа (НУШ) – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й уміння застосовувати їх у житті. За умови введення в дію активного чинника – Закону України «Про освіту» та його дотримання НУШ характеризуватиме високий технологічний рівень, новітнє навчально-методичне й інформаційне забезпечення, потужний кадровий потенціал.

     Шкільні бібліотеки як обов’язковий структурний підрозділ НУШ є важливим складником сучасного освітнього середовища.

     Задля сприяння реалізації основних пріоритетів НУШ, зокрема, створення умов для розвитку і самореалізації кожної особистості, формування покоління, яке здатне вчитися упродовж всього життя, продуктивно розв’язувати нагальні проблеми сучасності, розвивати цінності громадянського суспільства, цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбуватиметься під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня".

     Рекомендації щодо проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

https://drive.google.com/file/d/1Wc2xKYN_fnLJlDTNza8nUZeOPnffg563/view


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано