A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ВІДБУВСЯ ЧЕТВЕРТИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ З РОБОТОТЕХНІКИ FIRST LEGO LEAGUE

Дата: 08.02.2021 14:59
Кількість переглядів: 120

    6 лютого 2021 року в режимі онлайн відбувся Четвертий  регіональний фестиваль з робототехніки.  За результатами участі у фестивалі команда    «SMALL ROBOT» – Жашківська спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням окремих предметів Жашківської міської ради Черкаської області визначена переможницею у НОМІНАЦІЇ «КРАЩЕ РІШЕННЯ».

     Метою фестивалю стало запровадження наукових розробок, спрямованих на розвиток в учнівської молоді інтересу до науково-технічної творчості, техніки та високих технологій, підготовки підростаючого покоління до життя у високотехнологічному конкурентному світі. Участь у будь-якому форматі фестивалю – це не лише конструювання та змагання роботів, а це й можливість відчути себе науковцями, винахідниками та інженерами.

    Учасниками фестивалю FIRST LEGO League стали понад 200 учнів, які представляли 14 команд учнів початкової школи та 18 команд учнів старшої школи закладів загальної середньої освіти області.

    У цьому році міжнародна федерація FLL здійснила ребрендінг назв учасників фестивалю, виокремивши молодших учасників 6-10 років – Explore та старших 9-16 років – Challenge. Темою цьогорічного сезону для молодших учасників 6-10 років є  «Винахідники гри», а для учасників 9-16 років – «Твори. Грай. Рухайся». Учасники взяли участь у таких видах змагань: «основні цінності», «командна модель», «кодування», «командний постер», «гра роботів», «інноваційний проект», «дизайн робота» та «основні цінності», а також активності, руханки та інтелектуальні ігри. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано