Як організувати безпечне харчування у закладах освіти
Експерти Міністерство освіти і науки України та Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
розкажуть про планування закупівель, тендерну документацію, кваліфікаційні критерії та особливості договору про закупівлю.
Серед тем обговорення також питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування.
Спікери заходу:
Тетяна Мішта, заступниця директора департаменту сфери публічних закупівель – начальниця відділу професіоналізації сфери публічних закупівель Мінекономіки
Ольга Баталюк, експертка експертної групи директорату державної політики в сфері санітарних та фітосанітарних заходів
Марія Дробот, державна експертка з питань планування та комунікацій директорату шкільної освіти МОН