A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Проведено вебінар «Робота шкільної бібліотеки як центру підтримки навчально-виховного процесу в ЗЗСО» з шкільними бібліотекарями

Дата: 14.12.2021 15:08
Кількість переглядів: 118

     Відповідно до плану роботи відділу освіти Жашківської міської ради, 13 грудня відбувся  вебінар на тему: «Робота шкільної бібліотеки як центру підтримки навчально-виховного процесу в ЗЗСО»   для шкільних бібліотекарів.

     У своєму виступі методист Г.В. Іванько  акцентувала увагу на ролі впровадження інновацій у шкільних бібліотеках для  забезпечення якісного бібліотечно-інформаційного обслуговування учасників освітнього процесу. Стратегією та умовою розвитку сучасної бібліотеки Нової української школи є інноваційна діяльність. Головною метою всіх інновацій є сприяння високоефективному, якісному  та комфортному обслуговуванню користувачів. Інновації охоплюють увесь простір діяльності шкільної бібліотеки, саме її функціонування.

     Далі доповідач ознайомила присутніх з результатами проведення цьогорічного Всеукраїнського місячника шкільної бібліотеки. Звернула увагу на проведенні конкурсного відбору підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2021-2022 роках – 5 та 9 класи. Ознайомила присутніх із створенням  інтерактивних плакатів, брошур та віртуальних бібліотечних виставок у вебсервісах  Genially та Canva. Використання таких інтерактивних матеріалів в навчальному процесі сприяє тому, що учні краще сприймають матеріал, підвищується інтерес до предмета, підвищується ефективність їх самостійної роботи та впливає на якість формування практичних умінь і навичок. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано