A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

СТАРТУЄ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ УЧНІВ 3 ТА 7 КЛАСІВ ЗЗСО

Дата: 02.03.2020 15:12
Кількість переглядів: 98

 Конкурсні відбори підручників для 3 та 7 класів закладів  загальної середньої освіти здійснюються з метою забезпечення здобувачів загальної середньої освіти і педагогічних працівників новим поколінням підручників з навчальних предметів типових освітніх програм ЗЗСО згідно з переліками, які затверджені наказами Міністерства освіти і науки України від 07 листопада 2019 року № 1409 та від 12 грудня 2019 року № 1543.

Педагогічні працівники ЗЗСО з 24 лютого до 12 березня 2020 року ознайомлюються з фрагментами електронних версій оригінал-макетів підручників для 3 класу, а з 30 березня до 15 квітня 2020 року - для 7 класу. Це здійснюється для того, щоб на 2020/2021 навчальний рік до кожного ЗЗСО надійшли друковані примірники саме тих підручників для 3 та 7 класів, які будуть обрані цим закладом освіти.

Безпосередній вибір підручників за фрагментами електронних версій їх оригінал-макетів з кожної назви підручника здійснюють вчителі ЗЗСО, який схвалюється на засіданні педагогічної ради ЗЗСО, протокол якого підписують члени педагогічного колективу, які здійснили безпосередній вибір підручників. ЗЗСО на своїх вебсайтах оприлюднюють протоколи педагогічної ради:

 до 12 березня 2020 року стосовно вибору підручників для 3 класу;

 до 15 квітня 2020 року стосовно вибору підручників для 7 класу.

ЗЗСО заповнюють спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів лише для тих підручників, які використовуватимуться у даному закладі освіти у 2020/2021 навчальному році.

1. ЗЗСО заповнюють спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників окремо для 3 та 7 класів.

Форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для З класу заповнюють ЗЗСО, які здійснюють освітню діяльність на І рівні освіти, для 7 класу - на II рівні освіти.

Опорні ЗЗСО оформлюють вибір електронних версій оригінал-макетів підручників у тому числі й для своїх філій.

2. Кількість примірників кожного з підручників має відповідати реальному вибору ЗЗСО і визначається як фактична кількість учнів у 2 та 6 класах та кількість учителів, які викладають у 2 та 6 класах даного закладу освіти у 2019/2020 навчальному році.

3. Якщо в закладі освіти кількість 2 та 6 класів на паралелі більше одного, то можна вибирати різні електронні версії оригінал-макетів підручників для кожного класу.

Керівники ЗЗСО несуть персональну відповідальність за достовірність результатів вибору та своєчасність їх оформлення.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано