A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Ліга старшокласників

Дата: 18.05.2021 15:14
Кількість переглядів: 88

      З метою забезпечення виконання учнями своїх обов'язків і захисту їхніх прав й сприяння гармонійному розвитку особистості, формуванню навичок майбутнього організатора-керівника функціонує Учнівське самоврядування,  як невід'ємна частина громадського самоврядування, що забезпечує захист прав і інтересів учнів, та  їхню участь в управлінні загальноосвітнім навчальним закладом. В учнівському самоврядуванні беруть участь особи, які навчаються у загальноосвітньому навчальному закладі. Вищим органом учнівського самоврядування є загальні збори або учнівська конференція.

   14 травня 2021 р. о 14.00. відбулась звітно-виборча конференція Ліги старшокласників Черкащини, яка була створена у 2006 році за підтримки Головного управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, обласної батьківської ради та представниками учнівського самоврядування області  з метою згуртування дітей та юнацтва на корисні, добрі справи екологічного, культурного, патріотичного, соціального спрямування, захисту їх прав та інтересів, виявлення, розвитку і підтримки здібностей, талантів, лідерських якостей старшокласників.

   Учасниками конференції були Жашківські СПШ№1, заклади загальної середньої освіти №4, 5, Бузівський та Соколівський. До участі у голосуванні на посаду Президента Ліги старшокласників Черкащини та  представника Національної ради дітей і молоді від Черкаської області допускались представники від кожного регіону. Під час заходу надана можливість  кандидатам продемонструвати відеоролик до 2-х хвилин про себе. Шляхом голосування обрали президентом Ліги старшокласників Лінник Дарину - ученицю Ватутінського загально-освітнього закладу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано