A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Рубрика «Слово про педагога». Учитель - не просто професія, це покликання.

Дата: 27.04.2021 15:18
Кількість переглядів: 143

     З вчителя починається шлях кожної людини у світ науки, пізнання та й просто – освіти. Без якої – нікуди. Адже саме  учитель  для кожної людини  є першовідкривачем, наставником та другом. У численному колективі педагогів  Житницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів 25 років працює Гайдай Галина Володимирівна, вчитель початкових класів, спеціаліст «вищої кваліфікаційної категорії», старший вчитель. Це людина надзвичайного педагогічного хисту, високої  інтелектуальності. Не шкодуючи власних сил і часу, кожен її день  сповнений енергії, насичений працею. Власноруч виготовлені наочні посібники, внесення в уроки інноваційних елементів, власні розробки оцінювання учнів, які мотивують  вчитися та власні методики відпочинку дітей під час уроків - це вже її стихія…  

     Кожен її урок – то спалах справжнього натхнення, приклад для наслідування. Небайдужість, постійний пошук і постійне навчання. Педагогічні видання, мережа «Internet» - то її підручний матеріал. На її рахунку багато відкритих уроків , що залишили в дитячих душах відчуття доброї казки, позакласних заходів, де кожна дитина мала можливість продемонструвати свої обдарування. Вона  вміє запалити в серцях своїх учнів вічний вогник добра, краси і благородства.

     Галина Володимирівна з радістю ділиться з колегами своїми власними напрацюваннями. Систематично бере участь у інтернет конференціях, семінарах, конкурсах.  У її методичній скарбничці є численні сертифікати сайтів «Шкільне життя», «Всеосвіта», «На Урок», «EdEra» та  комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників  Черкаської  обласної ради» за публікації авторських методичних матеріалів.

     Наш заклад пишається, що має такого чудового педагога. Вона по- справжньому любить, знає і вміє… Любить - школу, дітей; знає - методи, підходи, технології навчання, уміє - розказати, пояснити,навчити.

 Л.Д.Висунько, директор .



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано