A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

На серпневій конференції педагогічних працівників підведено підсумки минулого та визначено завдання на новий 2021 - 2022 навчальний рік

Дата: 28.08.2021 15:21
Кількість переглядів: 148

     27 серпня у актовій залі Жашківської СПШ №1 відбулась серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Жашківської територіальної громади, у якій взяли участь міський голова  Цибровський І. А. начальник відділу освіти Савицька В.М., працівники відділу освіти, директори закладів освіти.

     Про підсумки розвитку освіти та завдання на новий 2021 - 2022 навчальний рік перед присутніми доповіла очільник освітньої галузі В.М. Савицька. До обговорення доповіді долучились керівники закладів.

    З вітальним словом до педагогів звернулися міський голова  Цибровський І. А., голова Жашківської районної організації профспілки працівників освіти та науки України Пига Л.А.

     На завершення засідання дипломами управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації за зайняте I місце, Комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної  ради», грамотами і подяками відділу освіти були нагороджені колективи та педагогічні працівники закладів освіти громади.

    У фойє приміщення Жашківської СПШ №1 педагогами закладів освіти продемонстровано цікаву виставку сучасних технологій і досягнень в освіті «Сучасна освіта – майбутнє України».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано