A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Вітаємо з перемогою!

Дата: 03.05.2019 15:21
Кількість переглядів: 131

       За результатами огляду-конкурсу серед ДЮСШ та ДЮКФП Черкаської області на кращий стан навчально-спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи в дитячо-юнацьких спортивних школах та дитячо - юнацьких клубах фізичної підготовки системи освіти Черкаської області у 2018 році в номінації „Кращий дитячо-юнацький спортивний клуб фізичної підготовки“ І місце зайняв Жашківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки. У огляді-конкурсі взяли участь 9 із 13 дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти Черкаської області. Учасниками огляду-конкурсу були надані підсумкові матеріали з оцінкою діяльності відповідно до вимог Положення.

        Вітаємо  колектив Жашківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки та його директора Мазура Дмитра Володимировича з перемогою в конкурсі і бажаємо подальших успіхів!

       Дмитро Мазур – чемпіон світу, Європи та Євразії з пауерліфтингу, рекордсмен Європи зі станової тяги та рекордсмен України із жиму лежачи, майстер спорту з пауерліфтингу, кандидат в майстри спорту із армреслінгу та гирьового спорту,  директор дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки відділу освіти Жашківської міської ради, тренер чоловічої та жіночої збірних Жашківської ОТГ із перетягування канату.

   17-20 травня 2018 року у Луцьку проходив Чемпіонат світу з пауерліфтингу «Світовий альянс пауерліфтингу» серед юніорів, основної групи та майстрів (ветеранів).

       Дмитро Мазур завоював перше місце в категоріях 67,5 кг і 45-49 років серед спортсменів, що змагалися у жиму лежачи. Це вже вдруге Дмитро стає чемпіоном світу у цьому виді спорту, але тоді – кілька років тому, виступав у становій тязі.

м. Київ. 18 листопада 2018 року.

Кубок України з перетягування канату. 

Команда дівчат та чоловіків – бронзовий призер змагань.

м. Київ. 9 березня 2019 року. Команда дівчат та чоловіків – срібні призери змагань.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано