A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Кожна справа - з користю, інакше - навіщо?

Дата: 17.05.2019 15:22
Кількість переглядів: 110

Кожна справа - з користю, інакше - навіщо?

Кожна справа - людям - інакше навіщо?

Все творчо,  інакше - навіщо?

 

 

      Працювати вчителем – Божий дар, дуже наполеглива та відповідальна постійна праця над собою. Пришлюк Алла Всилівна, вчитель початкових класів Жшківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів,  є таким прикладом педагога, яким можна пишатися. Завжди доброзичлива, усміхнена, щира та відверта у спілкуванні з учнями, колегами і батьками.

      Майстерність вчителя, педагогічна майстерність. У чому вона полягає? Можливо, в найпростішому — бути гарною, доброю людиною? І все? Можливо, адже досвід свідчить, що як би ти не володів психологією, знанням свого предмета та вмінням інтерпретувати його залежно від стану учнів, але сам по собі - людина нецікава, то в учнів не буде бажання вчитися, не буде успіху в навчанні, не буде найголовнішої складової навчального процесу — довірливого ставлення вихованців до тебе і до твого предмета. Алла Василівна, є справжнім майстром в учительській справі, завжди творча, винахідлива, активна у різноманітних фахових конкурсах, акторка багатьох статей, практичних напряцювань які націлені на створення спеціально-пізнавальної атмосфери у навчальному процесі початкової школи. Велику увагу приділяє формуванню здоров'язбережувальної компетентності, екологічній грамотності підростаючого покоління.

     Алла Василівна, є постійним переможцем в обласній педагогічниій виставці «Інноваційний пошук освітян Черкащини».  Цей рік не виняток, Пришлюк Алла Василівна стала переможцем конкурсу на кращу серію цифрових ресурсів та нагороджена дипломом управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації.

     Зростання та розвиток кожної людини супроводжують вчителі. Серед них є особлива когорта  не ремесленників, а митців від Бога. Вони вміють не тільки формувати якісні знання, а, насамперед, здатні дією своєї непересічної особливості визначати подальшу долю учня.

Методична служба



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано