A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

З0 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 29.09.2020 15:23
Кількість переглядів: 100

    Вітаємо бібліотекарів закладів освіти Жашківської міської ради з Всеукраїнським днем бібліотек! 

    30 вересня, у світлий день Віри, Надії, Любові та матері їх  Софії, Україна святкує державне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

   Прийміть найщиріші вітання до дня вашого професійного свята!

     Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.

    Сьогодні важко переоцінити роль цих культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток вітчизняної освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства.

    Задовольняючи наукові і культурні потреби підростаючого покоління, бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу.

В день вашого професійного свята щиро вітаю вас і висловлюю подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність у нелегкій просвітницькій справі. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім’ї.

 

З повагою Валентина Савицька та працівники відділу освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано