A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Міжнародний день миру

Дата: 23.09.2020 15:27
Кількість переглядів: 797

      21 вересня –  Міжнародний день миру . Традиційно в ці дні всі заклади освіти проводять різноманітні заходи. Так в СПШ №1 організували флешмоб із закликом жити та розвиватися під мирною блакиттю небес. Вихованці школи створили колективні роботи «Сорочка Миру» , а  діти виступили із зверненням про мирне майбутнє. Сорочка - це усоблення особистого, буденного та святкового, чистого та  білого,  непорочного.  У своїх «сорочках» учні школи передали палкий привіт та вдячність солдатам, що стоять на рубежі кордонів , оберігаючи мир та спокій у нашому краї!

     Вихованці ЗДО «Сонечко» с. Скибин приєдналися до флешмобу "Ми за спокій і мир на Землі"  та бажають всім мирного неба, спокою і затишку у рідних домівках.

     Колектив ЗДО «Золотий ключик» з дітками старшої групи провели захід на якому діти читали вірші, виготовляли голубів - миру, малювали крейдою на асфальті.

     В ЗЗСО №4 в рамках Дня миру провели ряд заходів: бесіди в початковій ланці, виховні години "Ми за мир", твір-роздум на тему "Слово "мир" у моєму розумінні", конкурс осінніх композицій із природнього матеріалу "Мир на планеті Земля".

     Учні Литвинівського ЗЗСО до Дня миру провели флешмоб «Ми за мир». На питання : "Що таке мир?", - відповіді у дітей були різні. Мир - це любов, дружба, світ без війни, спокій. Висновок зробили спільний – «Мир - головна цінність для будь-якої людини. Захищати його ідеали, зміцнювати дружні відносини між державами, спільними зусиллями працювати для досягнення миру в усьому світі - основні принципи сучасної людини».

        У ЗЗСО №5 з метою формування глибокого розуміння питань, пов’язаних із миром, розширення знань учнів про важливість миру на землі, виховання любові до свого народу, поваги до людей  практичним психологом було проведено практичне заняття на тему : "Урок Миру і дружби", під час якого діти активно та позитивно працювали, дізналися про історію виникнення даної дати, окреслили важливість та значущість миру та дружби, зрозуміли близькість обох понять, вчилися дарувати один одному приємні  емоції  . Одним із цікавих та актуальних завдань для дітей стало виготовлення "Голуба миру" в техніці орігамі. По закінченні роботи, кожен учень мав змогу подарувати свого голуба, тим кого б вони хотіли привітати з цим днем та  побажати добра та миру -  приємні сюрпризи отримали однокласники, друзі, батьки,  вчителі закладу. Найменші вихованці гуртка "Політ фантазії" власноруч виготовили паперових голубів. Дітям дуже сподобалась робота і вони були задоволені результатом своєї діяльності, а учні 2 класу теж взяли активну участь у Всеукраїнській освітній кампанії "Голуб Миру". Діти виготовили паперових голубів із побажанням миру та злагоди нашій Україні та всьому світу.

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано