A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Рубрика «Слово про педагога». Любить школу, дітей та уроки географії!

Дата: 23.04.2021 15:35
Кількість переглядів: 109

     У системі шкільної освіти географія як навчальний предмет є одним із найважливіших предметів і основне завдання вчителя – познайомити учнів з цією наукою, дати уявлення про загальні закономірності розвитку природи і суспільства, населення нашої планети, познайомити з географічними процесами і явищами і це вміло поєднує Любов Костянтинівна Мандибура, учитель географії Кривчунського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів, яка на своїх уроках поглиблює інтерес учнів до науки, закріплює і підсилює цікавими формами роботи. Це покладає на вчителя географії велику відповідальність за здобуту школярами природничу освіту, за формування вмінь і навичок вільно знаходити інформацію з різних джерел різними способами, встановлювати причинно-наслідкові зв’язки, виділяти головне, аналізувати, оцінювати, використовувати на практиці, розв’язувати проблеми в різних життєвих ситуаціях, зберігати здоров’я своє та інших людей.

Проблемою, над якою працює Любов Костянтинівна, є «Формування ключових компетентностей школяра на уроках географії через особисту траєкторію навчання», яка сьогодні є дуже актуальною. Навчатися протягом усього життя, формулювати, висловлювати, доводити власну думку, здійснювати захист своїх громадянських прав та інтересів, розробляти й реалізовувати соціальні проекти індивідуальних і групових дій - це те, що повинні діти взяти з собою в життя.

          Під час викладання географії учителька застосовує різноманітні такі форми і методи, які створюють емоційне піднесення учнів, викликають захоплення навчальним процесом. Вдало поєднує географію з музикою, кіно, літературою, модою - і це дає можливість відкривати для учнів Україну та світ.  Докладає всіх зусиль, щоб урок був цікавим, зрозумілим, вмотивованим.

      Любов Костянтинівна, активно проводить позакласну роботу з учнями,  бере участь у різних заходах та проєктах, як керівник команди «Любисток», нагороджена обласною грамотою за участь у ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти» Земля -  наш спільний дім» за темою: «Моя мала Батьківщина».

    Колектив закладу та батьки, висловлює щиру подяку за творчий та цікавий підхід до роботи, та бажає, Любов Костянтинівні, успіхів у всіх її починаннях , а також  реалізації всіх творчих планів.

Кирилюк З.В., директор Кривчунського ЗЗСО І - ІІІ ст. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано