A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО МІСЯЧНИКА ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК

Дата: 02.12.2021 15:39
Кількість переглядів: 441

          З метою розкриття потенційних можливостей шкільної бібліотеки, сприяння реалізації основних пріоритетів Нової української школи, популяризації книгочитання з 1 по 31 жовтня 2021 року в закладах загальної середньої освіти Жашківської  ТГ пройшов VІІІ Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності». Заходи, проведені під час місячника шкільних бібліотек, сприяли поглибленню пізнавального інтересу учнів до рідного краю як складової України, вихованню поваги і шанобливого ставлення до історико-культурної спадщини народу, пробудженню почуттів національної свідомості, любові та поваги до своєї Батьківщини.

     Бібліотеки закладів освіти нашої громади взяли активну участь у проведенні різноманітних заходів на краєзнавчу тематику. Кращі матеріали проведення заходів були надіслані до КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

За результатами проведеної та представленої краєзнавчої роботи, Ішуніна Вікторія Сергіївна, бібліотекар Вороненського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жашківської міської ради відзначена як кращий шкільний бібліотекар, згідно наказу КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» від 19.11.2021 року № 146 «Про підсумки проведення місячника шкільних бібліотек».

       Вітаємо Вікторію Сергіївну з перемогою та бажаємо їй нових творчих звершень і здобутків.

З роботами шкільних бібліотекарів ЗЗСО громади можна ознайомитися за покликанням:

https://drive.google.com/drive/folders/1KU_yIZexSMpf2T8diYQYTdbSUUYCkONV


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано