A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

СУПЕР ТАТУСЬ

Дата: 18.06.2019 15:42
Кількість переглядів: 130

      14 червня з нагоди Дня батька у дошкільному закладі «Золотий ключик» №6 відбувся захід «Супер татусь». Під гучні оплески малят та працівників на свято завітали татусі. Діти із захопленням та любов’ю читали вірші, співали пісні та виконували таночки. Заслуговують на увагу цікаві та веселі ігри дітей з дорослими: «Мій тато – супермен», «Перенеси дитину через калюжу», «Велике прання», «Тато вміє готувати, щоб дитя нагодувати», «Наш татусь – майстер», «Влаштуй свято для дитини».

На святі панував шквал дитячих емоцій: радість, сміх, співпереживання за перемогу у конкурсах. Батьки показали себе справжніми СУПЕР ТАТУСЯМИ: можуть і будинок побудувати, і в садочок дітей зібрати, і на кухні впоратися, і цікавого багато розповісти, і погратися, а ще – бути справжніми захисниками своєї родини.

      Директор закладу Македон В. В. нагородила подяками татусів та побажала, щоб у сім’ях панували любов, взаєморозуміння, взаємоповага, взаємодопомога, злагода та були щасливими і міцними родини. Тільки в таких сім’ях діти почуватимуть себе захищеними, їм буде затишно та комфортно, вони виростуть працьовитими, добрими, чуйними, гідними громадянами України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано