A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Дмитро Мазур -  ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ.

Дата: 25.08.2020 15:50
Кількість переглядів: 178

     Указом президента України №335/2020 від 21 серпня 2020 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм» МАЗУРУ Дмитру Володимировичу - директорові Жашківського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки присвоєне звання  "ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ". Бажаємо  оптимального втілення всіх творчих і спортивних задумів, наснаги у професійному зростанні та майбутніх спортивних досягненнях! Неймовірних сил, світлого розуму і блискучих ідей для подальшого саморозвитку і самореалізації. Нехай підґрунтям подальшого розвитку і плідної професійної діяльності буде лише міцне здоров’я, натхненна думка, щирі почуття й підтримка рідних та колег.

        Мазур Дмитро Володимирович призначений на посаду директора Жашківського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки у 2001 році.  За період роботи на посаді директора зарекомендував  себе  як професіонал, майстер своєї справи, творчий і креативний керівник. Володіючи високою науково – теоретичною підготовкою і методами управлінської діяльності, Мазур Дмитро  організовує злагоджену роботу  тренерського  колективу дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки. 

    За ініціативою Мазура Д. В. та завдяки його наполегливості створено сучасний дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки. За результатами підведення підсумків огляду-конкурсу на кращий стан навчально-спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи в дитячо-юнацьких спортивних школах та дитячо-юнацьких клубах фізичної підготовки системи освіти Черкаської області у 2017-2018 та 2018-2019 роках, дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки Жашківської міської ради другий рік підряд посідає І місце. 

      Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки -  це сучасний спортивний клуб, в якому є боксерський зал з рингом, татамі для занять дзюдо та панкратіону,  три тренажерні зали, дві тенісні зали, кімната лікувальної гімнастики, зала шейпінгу, шаховий клас, кімнати релаксації, тренерська, душові кімнати та санвузли.  

    Завдяки діловим якостям та вмінню співпрацювати з представниками  влади Мазуром Дмитром Володимировичем створено умови та ініційовано відкриття нових спортивних секцій: пауерліфтингу, панкратіону, дзюдо, боксу, легкої атлетики, гандболу, жіночого футболу, шейпінгу, настільного тенісу, шахів, перетягування канату, гирьового спорту, армреслінгу, спортивного туризму, лікувальної гімнастики.  

     За ініціативи Мазура Д. В. відкрито секції кінного спорту  «Конкур» та «Виїздка» на базі  кінно-спортивних комплексу у м.Жашків .

  В рік до занять в спортивних секціях залучається більше трьохсот дітей Жашківської  громади та району, які приймають участь на Всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях. За підсумками 2018-2019 р. вихованці   у міжнародних змаганнях  вибороли 9 призових місць, всеукраїських-34, обласних-15.    

     Мазур Д. В. не лише сучасний керівник, а й талановитий тренер. Його вихованці отримували та продовжують отримувати значні спортивні  результати, здобувають спортивні звання рівня майстрів спорту. Останнє досягнення – участь Черниша Ярослава у Чемпіонаті світу з футболу в складі Національної збірної серед гравців із вадами опорно-рухового апарату, котра стала срібним призером змагань (Іспанія, м.Севілья)._Спортсмени показують відмінні результати в Україні та на міжнародному рівні. Зокрема, в 2017, 2018, 2019 роках жіночі та чоловічі збірні команди Жашківської ОТГ   по перетягуванню канату під  тренерським керівництвом  Мазура Д. В. ставали призерами Кубка України.  11 березня 2017 року чоловіча команда стала чемпіоном України, а спортсмени виконали нормативи майстрів спорту України. У 2019 році чоловічій та жіночій команді по перетягуванню канатів присвоєно спортивний розряд «Кандидат у майстри спорту України» з перетягування канату. Мазур Дмитро Володимировичем пропагує здоровий спосіб життя  та є прикладом для наслідування,  являється кандидатом в майстри спорту України з армреслінгу та гирьового спорту,    майстром спорту з пауерліфтингу WPA Ukraine (наказ № 7/2015 від 12.12.2015 року, World Powerlifting Alliance України); чемпіоном Світу з пауерліфтингу (2015 рік, WPA  Masters 40-44); чемпіоном Європи з пауерліфтингу (2015 рік,  WPA masters 40-44);    рекордсменом Європи та України  зі станової тяги та жиму лежачи;  чемпіон Євразії (2016 рік,  ІРО, GPA);  чемпіоном України зі станової тяги та жиму лежачи (2015-2016 роки UPC) .У  2018 році на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу «Світовий альянс пауерліфтингу» завоював перше місце та вдруге став чемпіоном світу у цьому виді спорту.            

 

 

.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано