A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ВІДБУЛОСЯ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ З БІОЛОГІЇ

Дата: 13.07.2020 15:51
Кількість переглядів: 110

  

У понеділок, 13 липня на базі Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. І.М. Ляшенка та Жашківського ЗЗСО №5 І-ІІІ ступенів Жашківської міської ради, відбулось ЗНО з біології.  Із 360 осіб, зареєстрованих для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, взяли участь 239

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з біології складався з 50 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з біології.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з біології, дорівнює 82 балам.

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з біології відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що відбудеться 24 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та таблиця переведення тестових балів з біології у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування з біології будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО 25 липня.

Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Додаткове тестування з біології відбудеться 5 серпня.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання у вівторок 14 липня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту.

Деталі за покликанням: https://osvita.ua/test/answers/74792/

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано