A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Засідання круглого столу «Готовність закладів загальної середньої освіти до нового 2020 – 2021 навчального року»

Дата: 14.08.2020 15:52
Кількість переглядів: 95

     14 серпня 2020 року відбулося засідання круглого столу «Готовність закладів загальної середньої освіти до нового 2020 – 2021 навчального року» за участі голови міської ради Цибровського І.А., начальника відділу освіти Савицька В.М., працівників відділу освіти та директорів ЗЗСО.    

        Під час засідання Ігор Андрійович та Валентина Миколаївна наголосили про важливість створення безпечних умов для навчання з урахуванням Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та спрямували керівників  до конструктивної розмови, обміну досвідом та обговорення проблем, які є першочерговими в вирішенні.

План засідання

  1. Вступе слово міського голови І.А.Цибровського.
  2. «Про підготовку закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону в умовах адаптивного карантину». В.М. Савицька, начальник відділу освіти.
  • Створення безпечних умов для навчання з урахуванням Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Коломієць В.А., спеціаліст.
  • Забезпечення ЗО засобами індивідуального захисту. Бондаренко А.Г., економіст.
  • Стан проведення санітарно – мікробіологічних досліджень в закладах освіти. Камінська С.І., методист.
  1. Обговорення «Організація освітнього процесу з урахуванням тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря щодо протиепідемічних заходів у закладах освіти». Директори ЗЗСО.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано