A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня

Дата: 07.11.2019 14:20
Кількість переглядів: 104

          Із 1 до 31 жовтня в рамках  Міжнародного місячника шкільних бібліотек започатковано щорічне проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.

      Сучасна  система освіти переживає етап реформування та повного перезавантаження. Нова українська школа (НУШ) – це ключова реформа  Міністерства освіти  і науки. Головна мета – створити школу, в якій буде приємно навчатися і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й уміння застосовувати їх у житті.

      Задля  сприяння реалізації основних пріоритетів НУШ, зокрема, створення умов для  розвитку і самореалізації кожної особистості,  формування покоління, яке здатне вчитися упродовж всього життя, продуктивно розв'язувати нагальні проблеми сучасності, розвивати цінності  громадянського суспільства,  цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходив під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».

       Бібліотекарі закладів освіти Жашківської ОТГ яктивно долучилися до проведення місячника шкільних бібліотек. Було проведено цікаві бібліотечні уроки «Мистецтво книготворення», «Як читати, розуміти і записувати прочитане», «Казкова корзина»,  кести «Книга- це скарб», флешмоби «Покинь  мишку, візьми книжку», інтерактивні кардмейкінги з виготовлення вітальних листівок до Дня козацтва, листівок-пам'яток «Збережи книгу», «Читати – це круто!».

     З  матеріалами презентацій можна познайомитися за покликанням:

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1nLUSLMqCe0Yx__1KIVxiMWkph6dDte8g


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано