A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Діти на Землі хочуть щастя, хочуть миру!

Дата: 24.09.2018 15:54
Кількість переглядів: 1347

       21 вересня 2018 р. в ЗДО №6 було проведено Міжнародний день миру  під гаслом «Діти на Землі хочуть щастя, хочуть миру!». Мета заходу: виховання в дошкільників патріотичних почуттів, гордості за Україну, доброзичливості у стосунках із дорослими та однолітками, поваги до себе; розвиток людяності: доброти, милосердя, співчуття; формування бажання жити та працювати у мирі, дружбі та злагоді.

     З дітьми були проведені:

- бесіди-роздуми: «Що таке мир, а що таке війна?» (ст. гр., вихователь Романюк Л. М.), «Чому потрібно дружити?» (сер. гр., вихователь Мокрицька В. В.); «Будемо дружити та у мирі жити!» (мол. гр. №2 вихователь Логвинюк М. А.), «Мир-миром – пироги з сиром!» (мол. гр. №1 вихователь Балко О. О.)

- загальна прогулянка для груп (молодшого, середнього та старшого віку) «І дорослі і малі хочуть миру на Землі!»;

- читання патріотичних художніх творів для дітей: «До нас журавлик прилітав» І. Січовик, «Сонячний дім» А. Німенко, «Ми – вільні!» Ю. Хандожинська, «Україна моя у вогні» А. Дмитрук, «Добре слово», «Який слід повинна залишити людина на землі» В. Сухомлинського;

- розгляд альбомів «На варті миру», «Чорні фарби у війни», «Україна – єдина країна»; - інтегровані заняття: «Хай завжди світить сонечко, хай завжди буду я!» (мол. гр. №2 вихователь Логвинюк М. А.), «Хлопчики й дівчатка – дружні малятка» (мол. гр. №1 вихователь Балко О. О.), «Хай в серці панує мир та злагода» (сер. гр., вихователь Мокрицька В. В.), «Україна – мирна держава»  (ст. гр., вихователь Романюк Л. М.) та виготовлення з паперу голубів миру;

- в холі закладу і групових кімнатах виставки дитячих малюнків та плакатів на тему «Хай буде мир на всій Землі!». Активними учасниками художньо-продуктивної діяльності були педагоги: Іванова О. І., Типак Л. М., Балко О. О., Дудар М. А. з своїми вихованцями.

Завершилося свято флеш-мобом «Ми за мир!». Символічні голуби миру, що «злетіли» з маленьких долонь, понесли дитячі мрії про чисте небо, ясне сонце, про бажання гратись, радіти, мати добрих друзів і жити у країні без війни.

 

Вихователь-методист: Кравчук А. М.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано