A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Переможці військово-патріотичної гри «Джура»

Дата: 28.04.2021 15:54
Кількість переглядів: 190

     Щорічно, з метою формування в учасників освітнього процесу лідерських якостей, обміну передовим педагогічним досвідом в закладах освіти проводиться Обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура).  

     Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання дітей та молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою учнівського самоврядування, важливим засобом формування національно-патріотичної свідомості. Проведення змагань і конкурсів на підсумкових етапах гри «Джура» є перевірка рівня навчально-пізнавальної діяльності дітей, набутого в процесі занять за програмами гри «Джура», гуртків козацько-лицарського та військово-патріотичного виховання.

   Активно долучились до конкурсу учасники освітнього процесу Вороненського закладу рій «Козачата» та їх виховники А.Д.Коломієць та Т.Г.Приліпко, Жашківського СПШ №1 - рій «Жашківські Отамани», виховники Приймак В.Ю. та Гричина А.М., Жашківського ЗЗСО №4 – рій «Гайдамаки степу» - виховники Богач А.А. та Мазурок С.І., Жашківського  ЗЗСО №5 – рій «Серця патріотів», виховники Коломієць В.М. та Турченюк Л.П., які нагороджені грамотами Черкаського обласного центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано