A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Огляд готовності закладів освіти до нового навчального року

Дата: 25.08.2020 15:58
Кількість переглядів: 114

    Відповідно розпорядження міської ради від 21.07.2020 року №35-З та наказу відділу освіти Жашківської міської ради  №69  від 23.07.2020 року «Про підготовку закладів освіти до 2020 – 2021 навчального року та роботи в осінньо– зимовий період» з 19 по 21 серпня проведено  моніторинг  готовності   закладів освіти до нового навчального року.

    Комісія оглянула приміщення закладів, пришкільні території, харчоблоки, котельні, ознайомилася з навчальними планами роботи тощо. В ході перевірки особлива увага була приділена питанням протиепідеміологічних заходів відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та постанови Головного державного санітарного лікаря, забезпеченню закладів засобами індивідуального захисту.

   В цілому всі заклади загальної середньої та дошкільної освіти  відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році. Колективам закладів вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано