A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Хореографічному колективу «Едем» Жашківського Будинку дитячої та юнацької творчості присвоєно почесне звання «Народний художній колектив»

Дата: 17.04.2018 16:05
Кількість переглядів: 266

       Колектив БЮДТ під керівництвом директора закладу Петренко Лілії Анатоліївни – активний учасник різноманітних заходів, що проводяться не лише на території Жашківської ОТГ , а й далеко за її межами.

          У співпраці з батьками робота систематично наповнюється глибоким змістом, здійснюється в обстановці творчого пошуку, цілеспрямована на здійснення завдань у вихованні учнівської молоді, її всебічного розвитку.

                 Відповідно наказу Міністерства освіти і науки України №295 від 30.03.2018 року «Про присвоєння, підтвердження, позбавлення почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив» хореографічному колективу «Едем» Жашківського Будинку дитячої та юнацької творчості присвоєно почесне звання «Народний художній колектив».

           Керівник гуртка Вікторія Сергіївна Бакуменко та її вихованці наполегливо і впевнено, крок за кроком йшли до заповітної мрії. Це високе визнання.   Вітаємо! Так тримати!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано