A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Суперфіналісти «Відкривай Україну»

Дата: 21.10.2019 16:12
Кількість переглядів: 117

       “Відкривай Україну” - є комплесним проектом із освітньою і конкурсною складовою. Географія проекту охоплює всію Україну - учасниками можуть стати і школярі великих міст, і маленьких сіл. В проекті може взяти участь команда із 10 учнів 7-11 класів. В проекті діє формула “1 школа - 1 команда”.

     Освітній проект «Відкривай Україну» навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну. Гейміфікована освітня пригода проходить на он-лайн платформі та навчає школярів навичок ХХІ століття, таких як: робота в команді, комунікації, робота з ідеями, лідерство, проектний менеджмент та ін.

         Команда Жашківської спеціалізованої  школи №1«Переможці» , яка уже вдруге бере участь у Всеукраїнському освітньому проекті «Відкривай Україну»,  має мрію. В її змісті, візії – прагнення зробити життя в рідному місті Жашків комфортним, амбітним. А ще переконати українців, що наше місто найкраще!

       Отож, саме мрія стала головною рушійною силою  у розробці проекту «Промоції Жашківщини», в основі якого – створення мультимедійної школи, що  за допомогою ютуб - каналу буде просувати інформацію про рідне містечко. Упродовж чотирьох днів команда плідно вивчала, досліджувала особливості, етапи  в  розробці проекту. Десять учнів з 7 по 11 клас,  уважно слухаючи лекції ігротехніків, помилялися та вчилися,   продумували всі деталі бізнес плану, проектного менеджменту, розширювали свій емоційний інтелект. Щодня, презентуючи проект у освітньому кластері перед аудиторією, команда розширювала навички промови та вдосконалювала проект -  «Мультимедійна школа. Промоції Жашківщини».

       Як наслідок – активні лідери у набиранні відповідної  кількості балів,  першість у кластерах  і  на кінець - суперфіналісти серед 26 команд України. Нажаль, команда «Переможці» не виборола головний приз, але здобула величезний досвід роботи в команді при створенні проектів. А ще , відтепер ім’я місто Жашків  прозвучало на всю Україну серед молоді, бізнесу; життям нашого краю цікавляться і бажають познайомитися ближче!

     Вітаємо "Переможців" з перемогою!!!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано