A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Чисте місто

Дата: 25.04.2019 16:20
Кількість переглядів: 114

         ЗЗСО 4 долучився до акції «Чисте місто» в рамках Всеукраїнського Дня довкілля. Учні школи разом з учителями провели суботник з метою благоустрою прилеглої до закладу території.

        Учні 7 класу під керівництвом Мазурок С.І. вирішили внести свій вклад у збереження навколишнього середовища і прибрали річечку у мікрорайоні Городище.

       «Ми хочемо щоб наша земля була домівкою для рослин, тварин, птиць і комах, корисних мікроорганізмів, а не для токсичних сполук і пластиків», - висловили свою думку учні закладу. І звертаються до дорослих: "Хіба вам не соромно перед нами? Хіба ви настільки жорстокі, що байдуже на наше майбутнє та ваших дітей? Ви думаєте, що нам приємно за вами, дорослими, прибирати і ми не хочемо в цей час в ігри грати на чистому довкіллі? Подивіться в наші очі  в них біль за те, що старшому поколінню байдуже, в якому довкіллі живемо і будемо жити.  Ми просимо також всіх небайдужих людей про пошану та захист свого довкілля. Якщо ви думаєте, що це десь далеко і нас не стосується, то це не так, а потрібно не так вже й багато – не смітити. Не смітити сміттям, не смітити поганими словами, не смітити поганими вчинками".



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано