A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Шаховий турнір присвячений Дню фізичної культури і спорту

Дата: 10.09.2018 16:21
Кількість переглядів: 124

      Інтелектуальний спорт як найвища міра свідомості! Емоції та азарт зашкалювали під час змагань за першість у шаховому турнірі серед вихованців 2 – 7 класів, який проходив у вестибюлі Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів 7 вересня. Турнір організував тренерський колектив  ДЮКФП  на чолі з директором Мазуром Д.В. та педагогічний колектив  СПШ №1  на чолі з директором директором Ярош О.М. присвячений Дню фізичної культури і спорту.

У турнірі взяли участь 32 спортсмени,
змагання проходили за швейцарською системою з регламентом часу 10 хв. на кожного учасника, що дало змогу вихованцям показати цікаву, змістовну та винахідливу гру. Цікаві комбінаційні партії, видовищні поєдинки поглинали увагу не лише учасників змагань, але й уболівальників. Кожен учасник турніру запекло прагнув перемогти, продумуючи свій хід та намагаючись зруйнувати плани суперника. Присутні  міський голова І.А. Цибровський, начальник відділу освіти Жашківської міської ради В.М. Савицька та  директори закладів теж спробували свої сили у грі.  

В ході чотирьох турів азартної гри були визначені переможці шахового турніру:

Зазальне перше місце та перше серед дівчат посіла Дробот Кіра, другу сходинку – Катя Мазур, бронзу взяла – Аня Парфенюк. Перше місце серед юнаків – Тимур Полад, друге - Роман Величко, третє - Максим Бурлуцький.

Переможці й призери турніру нагороджені дипломами  міської ради, а також отримали призи  від міського голови. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано