A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

День відкритих дверей в ЗДО "Сонечко" с. Скибин

Дата: 18.03.2019 16:21
Кількість переглядів: 117

      15 березня 2019 року в нашому закладі відбувся День відкритих дверей. На протязі дня у закладі були присутні вчителі Скибинського ЗЗСО І-ІІІ ст., батьки та гості з дитячих садків Жашківського ОТГ. Всі присутні мали змогу долучитись до заходів, присвячених 205-річчю від дня народження нашого видатного земляка Тараса Григоровича Шевченка. 

       В групі ясельно-молодшого віку вихователем Загарією Євгенією Станіславівною було проведено заняття "Тарас Шевчено малятам про природу".

       Гості нашого закладу мали змогу відвідати заняття в групі старшого віку"Т.Г.Шевченко - великий український поет і художник", яку підготувала і провела вихователь Волинець Оксана Анатоліївна.

       Далі відбулися педагогічні читання, присвячені творчості Т.Г.Шевченка:"Використання поетичної та художньої творчості Великого Кобзаря в роботі з дошкільниками". До доповідей долучились вихователі: Замрига Яна Андріївна та Коберник Тетяна Олександрівна. 

       З великим задоволенням всі присутні слухали поезію Т.Г.Шевченка у виконанні працівників ЗДО "Сонечко" на тему: "Поезія Т.Г. Шевченка в моїй душі".

      Окрасою заходу став мастер-клас по виготовленню "Підкови достатку" (Hand made) всіма присутніми під керівництвом вихователя Загарії Євгенії Станіславівни.

Лариса Поліщук, директор ЗДО "Сонечко"



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано