A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Рубрика "Слово про педагога". Мені довірено дитинство…

Дата: 11.05.2021 16:23
Кількість переглядів: 129

     Досвідчений педагог і умілий молодий керівник. Людина з великим серцем та відкритою душею. Мова піде про енергійну, креативну, творчу директорку ЗДО №4 "Ромашка" Коберник Людмилу Іванівну.

     На посаді Людмила Іванівна не так давно, але має великий досвід роботи вихователем-методистом, глибоку теоретичну та практичну  базу знань, що дає їй можливість бути професіоналом своєї справи. На роботі вона добра, чуйна і завжди відкрита до спілкування та підтримки. Як керівник згуртувала колектив в одну дружню команду. Вихователі працюють з великим натхненням, підтримують, випробовують нові методики для роботи з дітьми. Людмила Іванівна завжди в пошуку нових ідей, широко застосовує інноваційні технології та все можливі технічні новинки для своєї професійної діяльності, проваджує в роботу ЗДО нові технології, методи, форми роботи. Будує «сучасний» дитсадок для нового покоління.             Ефективною формою освітньої роботи стало проведення навчальних семінарів – практикумів, творчих майстерень, колективних переглядів занять та режимних моментів, проведення тематичних тижнів та Днів, під час їх проведення використовуються різноманітні інтерактивні форми та методи роботи, мультимедійні презентації, авторські сценарії,  посібники та дидактичний матеріал виготовлений власноруч колективом, що сприяло розвитку творчої думки кожного педагога та підняття іміджу закладу в цілому. В 2020 році заклад освіти відзначений в номінації «Дошкільний навчальний заклад – 2020».

      Розвивати здатність успішно діяти в технологічному швидкозмінному середовищі, створювати умови для розвитку комунікативної культури педагогів, актуалізувати потребу позитивних змін особистості педагога, допомогти колективу на належному рівні працювати над вирішенням головних завдань закладу – така мета сучасного керівника. Як наслідок -   інтерактивний методичний кейс із теми «Добірка відеоматеріалів з розділів програми «Дитина», поданий Людмилою Іванівною на обласний Конкурс на кращий електронний цифровий ресурс зайняв  І місце.  

      Наш колектив вітає та підтримує, Людмилу Іванівну, і бажає удачі, успіхів на шляху реалізації задуманого, легкості в досягненні цілей, творчих злетів.

Олена Онупрієнко, вихователь – методист.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано