A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

День Європи в закладах освіти

Дата: 22.05.2018 16:27
Кількість переглядів: 180

       День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтуються на спільних цінностях, демократії, поваги до прав людини, верховенства права та враховує інтереси всіх учасників.

         Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації.

     З метою забезпечення підтримки державної політики і реалізації стратегії європейської інтеграції на регіональному рівні, відповідно до сучасного етапу взаємовідносин України з Євросоюзом у навчальних закладах проведенні до Дня Європи наступні заходи:

  • у Жашківській спеціалізованій школі №1 організовано проведення тематичних бесід «Україна- Європейська держава» . Для вихованців середньої школи класний керівник 7-А класу Маковецька К.А. підготувала з учнями інформаційну годину «Імідж України в Європі», та Любарська Ю. М. з одинадцятикласниками «Україна в Європі» . України.
  • у Жашківському ЗЗСО  №4 проведено ряд заходів до Дня Європи в Україні. Це і виховні години, конкурс малюнків на асфальті,  презентація  класних газет "Я малюю Європу", виставка та перегляд літератури по темі " Європа в моєму серці", круглий  стіл для старшокласників: "Європа багатогранна", створення та перегляд презентації :"Ми європейці".
  • у Жашківському ЗЗСО №5 в рамках відзначення Дня Європи класоводами та класними керівниками проводилися години спілкування, конкурси та вікторини присвячені європейській інтеграції. Класний керівник 5 класу Рак В.В. провела годину спілкування «Мандрівка країнами Європи». Вчитель історії Коломієць В.М. підготував спільно з учнями 9 класу круглий стіл на тему: «Ми разом єдині».
  • У Литвинівському ЗЗСО проведено свято «Європейське майбутнє України в мріях дітей», письмовий конкурс «Україна як Європейська держава».

Методична служба відділу освіти 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано