A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Учні та працівники закладів освіти Жашківської територіальної громади активно долучились до святкування Дня захисту дітей

Дата: 02.06.2021 16:34
Кількість переглядів: 108

     Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children»  прекрасне свято радості та надії. Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

     З Днем захисту дітей сьогодні ми поспішаємо привітати кожного учня і вихованця.  Традиційно в закладах освіти громади проведені різноманітні заходи з нагоди відзначення цього дня.

   Так, в Острожанському ЗЗСО І-ІІІ ст. проведені:  конкурс «Малюнок на асфальті «Моя Україна», фото на вибір « В колі сім’ї», «Я і мій улюбленець», «Моє хоббі», пройшов онлайн перегляд фільмів для учнів: «Фокстер і Макс», «Мій друг Містер Персіваль, «Салон краси Ромі». Свято організоване як  День веселих розваг «Живуть в Україні діти» (конкурси, вікторини та виставка).

    В Хижнянському ЗЗСО І ст. відбулося свято "Дитинство-це я і ти" та  інсценізація-гра "Дружнє інтерв'ю", веселі розмальовки, спортивна естафета, складання пазлів.

    Свято в Шуляківському НВК проводилось в будинку культури, а також на ігрових майданчиках закладу. Маленькі вихованці та учні  брали участь у різноманітних конкурсах та забавах, одержували призи.

    Учні Сорокотязького ЗЗСО І-ІІІ ступенів були учасниками різноманітних заходів: конкурс малюнків на асфальті, тематичні класні години, перегляд соціальних роликів до Дня захисту дітей, фотовиставка «Я і мій улюбленець».

          Конкурс малюнків  на асфальті «Мої права», ілюстрована виставка «Права дитини» і захист кожної роботи пройшли в Скибинському ЗЗСО І – ІІІ ст.  

          Цікаво пролетіли хвилинки за створенням спільної картини на асфальті старшокласниками  «Дитинство минуло» та спортивній грі «Стрибунчики» в Олександрівському закладі середньої освіти.

        Литвинівський ЗЗСО провів спортивні змагання по перетягуванні линви, біг з перешкодами, баскетболу.

         1 червня в Конельськопопівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів також відбувалися святкові заходи з нагоди відзначення міжнародного дня захисту дітей: флеш-моб «Ми діти», малюнок на асфальті «Діти мають право», спортивно - розважальна естафета «Повір в себе», виготовлення розробки «Веселе сонечко» та веселі розваги на батуті. 

      Жашківський Загальноосвітній заклад №4 підготував майстер-класи, конкурси, "Веселі старти", квест "Крокуємо зупинками дитинства", конкурс малюнків, створення коладжу "Дитинство моє веселкове", онлайн-перегляд соціальних роликів в яких були задіяні члени шкільного парламенту, вчителі та учні.

      У Вороненському, Соколівському  та Бузівському  ЗЗСО І-ІІІ ступенів до Міжнародного дня захисту дітей відбулось цікаве дитяче розважальне шоу «Повітряне диво». Дитячим позитивним емоція не було меж, адже всі охочі мали змогу долучитися до даного заходу. Крім цього, заздалегідь заплановані святкові програми  у даних закладах передбачали і асфальтовий живопис, і пластилінову майстерню, у яких юні учасники ставали лише переможцями. Учні середніх та старших класів активно долучалися до спортивних змагань – «Веселих стартів» та «Футбол», а миті пізнавальної віртуальної екскурсії «7 чудес України» та онлайн-челенджу «Щасливі мелодії дитинства» ще надовго вируватимуть в учнівській пам’яті.

 «Хай вічно сміється дитинство дзвінке!» Саме такий квест організували вчителі для учнів 1 – 4 класів Соколівського ОЗЗСО. Сміх дзвінкоголосої  малечі було чути далеко за межами шкільного подвір’я!           

Цікаво та насичено пройшли святкові заходи у Конельськопівському ЗЗСО, Тетерівському ЗЗСО та Конельськохутірській філії І ступеня. Флешмоби «Ми – діти!» та «Щасливе дитинство», малюнки на асфальті «Світ очима дітей» та «Дитинство», фотоконкурс «Дерево добра – долоньками єднаймось» захопили не лише учнів, а й дорослих.

   У фойє Жашківського ЗЗСО №3  були виставленні роботи учасників гуртка «Вишиваночка», малюнки учнів початкових класів, фотовернісаж учнів  середніх та старших класів,  а також проходила акція («Фото на згадку рідній школі») «Весела шкільна родина». Бібліотекар закладу Дзингель А.Л. провела веселу вікторину із учнями 4-5 класів «Казкове паті в онлайн форматі» «Права дітей у казках».

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано