A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Конкурс «Пожежі краще запобігти!»

Дата: 01.03.2021 16:35
Кількість переглядів: 96

     З 1 лютого 2021 р. по 28 лютого 2021 р. серед учнів закладів загальної середньої освіти Жашківської територіальної громади проведено І міський  етап конкурсу малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти!».  

      Основним завданням конкурсу була профілактична робота серед дітей різного віку щодо поглиблення знань про правила пожежної безпеки, повторення основних правил з пожежної безпеки, виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань пожежної безпеки учасників освітнього процесу.   

    До участі у конкурсі активно долучилися учні Жашківської СПШ №1, Жашківського ЗЗСО №2, Жашківського ЗЗСО №4, Жашківського ЗЗСО №5, Вороненського ЗЗСО, Литвинівського ЗЗСО, Острожанського ЗЗСО, Конельськопопівського ЗЗСО, Конельськохутірської філії, які представили    малюнки та роботи декоративно-прикладної творчості виконані у різних техніках.

    Кращі роботи були передані  в Управління ДСНС України в Черкаській області для подальшої участі у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано