A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ВЕБІНАР ДЛЯ МЕТОДИСТІВ З БІБЛІОТЕЧНИХ ФОНДІВ

Дата: 03.11.2020 16:35
Кількість переглядів: 85

     Відповідно до плану роботи  відділу освіти Жашківської міської ради 30 жовтня в режимі онлайн відбулась панельна дискусія на тему: «Інноваційні технології бібліотечно-інформаційного обслуговування освітнього процесу Нової української школи», в якій взяла участь методист  Г.В.Іванько та шкільні бібліотекарі ЗЗСО нашої громади.

    На вебінарі були присутні методисти та шкільні бібліотекарі області.

      Модератором заходу була Рябіщук Т.А., провідний бібліотекар КНЗ «ЧОІПОП ЧОР». До виступів були запрошені Борисова Н.А., методист з бібліотечних фондів КНЗ «ЧОІПОПП  ЧОР», наголосила учасників вебінару на  порядок забезпечення підручниками та посібниками здобувачів повної загальної середньої освіти,  звернула увагу на конкурсний відбір підручників 4 та 8 класів для ЗЗСО, який відбудеться у січні 2021 року. Неділя Л.Ф., методист інформаційно-ресурсного центру КНЗ «ЧОІПОПП  ЧОР»,   ознайомила присутніх із створенням  інтерактивних плакатів та віртуальних бібліотечних виставок у вебсервісі Genially. 

     Віртуальна зустріч учасників сприяла активному обміну думками з питань функціонування бібліотек закладів загальної середньої освіти області в умовах НУШ, також  залучення нових форм роботи з читачами під час дистанційного навчання.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано