A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Онлайн-урок з профорієнтації

Дата: 19.10.2021 16:47
Кількість переглядів: 129

        Сучасний світ швидко змінюється: зникають одні професії та з’являються інші. З метою сприяння учням старших класів  свідомо підійти до вибору професії своєї мрії, стати успішним у житті, реалізувати себе, повірити у власні сили Міністерством освіти і науки України  спільно  із Державною науковою  установою «Інститут модернізації змісту освіти», у рамках реалізації Всеукраїнського проєкту з  профорієнтації  та побудови кар’єри»  відбувся Всеукраїнський онлайн-урок  « Обери  професію своєї мрії».   

        Відділом освіти проведена відповідна робота щодо участі учнів ЗЗСО нашої громади у зазначеному заході.  Керівники  СПШ №1, ЗЗСО  № 3, №4, №5 забезпечили  зустріч   у прямій трансляції з відомими українцями Євгеном  Клопотенком, українським  шеф-кухарем, Жаном Беланюком, Народним депутатом, Олімпійським  чемпіоном  в Токіо, Ганною Резніченко , провідною кар’єрною радницею, Уляною Пчолкіною,  телеведучою ,  які поділилися своїми історіями успіху.

          Профорієнтаційне  консультування  пройшло  з великою зацікавленністю  та користю для  всіх  учасників освітнього процесу.             



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано