A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Рубрика «Слово про педагога». «Учись мислити думати, міркувати».

Дата: 29.04.2021 16:48
Кількість переглядів: 103

Дорогу я обрала в житті таку,

Яку сама обрать хотіла,

І скільки про свій вибір не жаліла.

І завжди я гордитись буду тим,

Щоб доля саме так у мене склалась.

Якби ще раз прийшлося обирать,

Я б ні хвилинки не вагалась.

Так про себе пише вчитель початкових класів Чернявська Ліна Миколаївна, вчитель, що має стаж 35 років. Вимогливість, мудрість та любов до професії і дітей – риси, притаманні Ліні Миколаївні. Учні її завжди вирізняються серйозністю, впевненістю в собі, вмінням відстояти свою думку, математичною грамотністю, каліграфічним почерком та творчістю.

   Ліна Миколаївна працює над проблемою «Розвиток особистості засобами  інноваційних технологій в умовах інтерактивного освітнього середовища початкової школи, спрямованої на розкриття потенційних можливостей та здібностей учнів». Мабуть, кожна інновація, про яку тільки дізналась вчителька, була застосована на її уроках та в позаурочній  роботі, адже педагог розуміє, що «вчити дітей потрібно не так, як вчили нас, бо вони народилися в інший час». Кола Венна, кубик  Блума, фішбоун, ментальні карти, шість капелюхів – ці методи для учнів Чернявської Л.М. добре знайомі.  Разом з учнями вчителька опрацювала проєкти «Свята моєї сім'ї»,  «Славетні українці»,  «Наш клас має таланти»…. Подала авторську розробку: електронний посібник «Учись мислити думати, міркувати» на обласний конкурс на кращий ЕОР-2021,  який зайняв друге місце, та нагороджено Диплом КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР».

 Ліна Миколаївна  всебічно обізнана людина, до якої звертаються за порадою як учні, так і вчителі закладу.  Учитель є високо рейтинговим педагогом, що створює імідж закладу серед громадськості.

 

Заступник директора з НВР О.М. Пашинська

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано