A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Нарада керівників з питань ОП та ТБ

Дата: 29.01.2020 16:51
Кількість переглядів: 89

        29 січня  у актовій залі СПШ №1 відбулась нарада   під головуванням  головного спеціаліста  відділу освіти  -  Коломієць В.А. та  методиста Яремчук Н.І.  за участі керівників ЗЗСО, ЗДО та відповідальних осіб за охорону праці. 

     Нарада пройшла плідно та конструктивно. В ході роботи були обговорені проблемні питання охорони праці в закладах освіти та визначені шляхи їх вирішення.

       Під час проведення наради розглядалися питання дотримання пожежної безпеки у закладах  освіти, нормативні документи з охорони праці.   Окреслено системний підхід щодо організації  охорони праці та створення безпечних умов життєдіяльності учасників освітнього процесу.  Наголошено, що  результативність з даного питання – це добре продумана, творча  робота педагогічного колективу.

    Головним спеціалістом Коломієць В.А. та методистом Яремчук Н.І  надано рекомендації щодо щодо дотримання вимог "Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці " , консультації з питань цивільного захисту, пожежної безпеки   в закладах освіти Жашківської ОТГ.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано