A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Навчання класних керівників

Дата: 11.11.2021 16:51
Кількість переглядів: 116

                                     «Як ви спілкуєтесь з дитиною зараз, так                                                                                                                                   вона спілкуватись буде з вами в старості.»

                                                                              Сухомлинський В.О.

 

     

 

      На базі КНЗ «Черкаський ОІППЧОР» працює постійно діюча школа класного керівника. Заняття проводить кожного місяця другої середи Бугайчук Наталія Василівна, методист з виховної роботи КНЗ «Черкаський ОІППЧОР».  Учасників навчань, які попередньо зареєструвались - 84, з них 9 класних керівників освітніх закладів відділу освіти Жашківської міської ради.

      Розглядалась тема «Вікові особливості дітей нового покоління та педагогічна взаємодія з ними». Надзвичайно цікаву інформацію про агресію, емоційну ізоляцію, актуальну тривожність дітей молодшого підліткового віку доніс до слухачів Теслюк Павло Васильович, доцент кафедри педагогіки, психології та мененджменту освіти КНЗ.

    Дудіна Наталія Миколаївна, завідувач навчально-методичного центру психологічної служби розповіла про налагодження ефективної взаємодії педагога з учнем, наголосивши, що надзвичайно важливу роль відіграє педагогічне спілкування у партнерстві педагогів, дітей, батьків. 

       Висвітлила інноваційні форми виховної роботи у контексті Нової української школи Бугайчук Наталя Василівна, методист з виховної роботи, яка звернула увагу на співпрацю з батьками та громадою, адже батьківська педагогіка – це фундамент, основа всієї педагогічної теорії та практики.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано