A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

МАН запустила освітню платформу та оновлений сайт

Дата: 28.03.2022 13:24
Кількість переглядів: 226

     Мала академія наук України відкрила доступ до освітньої платформи та свого оновленого сайту.

    На цих ресурсах українські школярі зможуть дізнаватися нове зі світу науки, а вчителі – розвиватися професійно.

   За словами директора Національного центру «Мала академія наук України» Оксена Лісового, в умовах війни команда МАН продовжує працювати та захищає країну на освітньому, науковому й міжнародному фронтах.

    «Освіта – це теж зброя, і зараз життєво необхідно вчасно надавати її нашим майбутнім науковцям, переможцям міжнародних інноваційних конкурсів, а ще їхнім батькам і викладачам», – підкреслив Оксен Лісовий.

    Так, на освітньо-науковій платформі МАН розміщені різноманітні МАН-медіа (лонгріди, інтерв’ю, тести, комікси, інфографіки та меми, які пояснюють історичні дати, правила нового українського правопису, математичні формули, хімічні терміни, англійські фразеологізми та багато іншого).

    Також на платформі можна знайти відео (бесіди з науковцями, експерименти, експлейнери), онлайн-курси (матеріали для вчителів, які прагнуть розвиватися та зробити дистанційні уроки для учнів захопливими та по-справжньому діджитальними), подкасти (аудіопроєкти, у яких просто та доказово розмовляють з ученими про наукове та складне).

    Окрім того, на порталі розміщені підручники, посібники, збірники та монографії з різних наук.

   На оновленому сайті можна знайти всю необхідну учням, батькам і вчителям інформацію про освітні курси та програми, конкурси та олімпіади, наукові івенти та освітні новини від МАН.

За матеріалами сайту http://osvita.ua/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано