A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ДЕНЬ ЄВРОПИ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ЖАШКІВСЬКОЇ ТГ

Дата: 10.05.2022 07:58
Кількість переглядів: 109

     9 травня в Європейському Союзі та інших країнах на відзначення миру та єдності на континенті святкується День Європи. День Європи, разом з єдиною валютою (євро), прапором і гімном, є символом ЄС з 1985 року.

    День Європи для українців  – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура, демократія і свобода. Відзначення Дня Європи – це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. 

    ЗЗСО Жашківської ТГ активно долучилися до проведення єдиного уроку, присвяченого Дню Європи. Проведено цікаві вікторини, віртуальні квести, ігри.

    Метою таких уроків є розширити й поглибити знання учнів про історію створення Європейського Союзу, країни, традиції, звичаї. Розвивати європейські цінності,  громадянську позицію, почуття відповідальності за спільне майбутнє та відчуття європейського громадянства. Виховувати в учнів повагу до національних, духовних, культурних надбань європейських народів, свідомого громадянина України та Європи. 

Пугачівський ЗЗСО 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано