A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

І ВСЕУКРАЇНСЬКА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

Дата: 05.07.2022 08:03
Кількість переглядів: 125

15 квітня відбулася І Всеукраїнська історико –краєзнавча конференція учнівської молоді «Військово-історичні події на теренах України: минуле і сучасне».  Організаторами конференції виступили Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та ініціатори зазначеного заходу – колектив КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької облради.

Головною метою проведення конференції було сприяння громадянському вихованню дітей та молоді на засадах історичної правди про багатовікову боротьбу українського народу за державну незалежність та територіальну цілісність.

Приємно, що серед 161 краєзнавчо-дослідницької роботи, було напрацювання учениці 10 класу Острожанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Жашківської міської ради – Бурлаки Анастасії, тема роботи «Війна у творах молодих поетів України». Науковий керівник – учитель української мови  та літератури – Шамрай Інна Миколаївна. На розгляд журі було представлено роботу «Війна у творах молодих поетів України».

Щиро вітаємо  та бажаємо подальших нових досліджень та перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано