A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Дякую ЗСУ. Пишаюся ЗСУ.

Дата: 17.10.2022 15:56
Кількість переглядів: 115

       14 жовтня - свято Покрови Пресвятої Богородиці, покровительниці українського війська та День козацтва і Захисника України, це  – день пам’яті і слави українських воїнів різних часів. Дошкільники Жашківської громади дякують кожному, хто воював чи воює за незалежність нашої країни. 10  - 14 жовтня у всіх закладах дошкільної освіти громади проведені тематичні освітні заходи  «Слава Україні! Героям Слава!», «Козацькому роду нема переводу», «З Україною в серці», тощо з метою формування у дітей активної громадянської позиції та національно – патріотичної свідомості, вшанування мужності та героїзму захисників незалежно від їх статі.

Організували виставки малюнків та виробів дітей та батьків «Україна єдина», «Діти хочуть миру», «Моя мрія», «Воїне – для тебе». Для  привітання воїнів разом з дітьми та батьками підготувати малюнки та обереги. Колективи та родини вихованців написали воїнам колективні та особисті листи від дітей, дорослих, родин.

Працівники ЗДО разом з батьками організувати збір речей першої необхідності та різних смаколиків, які передали у фонд «Ми єдина Україна», вручили особисто воїнам землякам або відправити тим бійцям, які знаходяться на передовій.

       Всі колективи долучилися до флешмобу "Ми віримо у Вас! Ми гордимося і пишаємося Вами!". За хештеком -  #дошкільники_ЖашківськоїМТГ #дякуюЗСУ #пишаюсяЗСУ - звернення  вітання дітей, працівників, колективів. Це  є найщиріше  привітання та подяка для бійців ЗСУ.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано