A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ВІРИМО! ЗМОЖЕМО! ПЕРЕМОЖЕМО!

Дата: 19.10.2022 08:26
Кількість переглядів: 91

     14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України.

    День Захисника України – це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.
       Традиційно, у переддень свята, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді, у закладах освіти Жашківської МТГ проводився патріотичний тиждень «Козацькому роду нема переводу!»

     З нагоди свята у закладах освіти громади  відбувся ряд тематичних заходів. У різноманітних конкурсах та естафетах юні козаки та козачки демонстрували свою спритність, силу, відважність та інтелектуальні здібності. Учні  вкотре довели, що є нащадками славного козацького роду.

     Жашківською МТГ та відділом освіти Жашківської міської ради було ініційовано благодійний велопробіг на підтримку ЗСУ «ВІРИМО! ЗМОЖЕМО! ПЕРЕМОЖЕМО!» до якого активно та охоче долучилися учні, працівники, батьки закладів освіти та всі охочі. Учасники та всі небайдужі  мали можливість підтримати ЗСУ донатом чи пожертвувати у благодійну скриньку на фініші акції.

     Щиро дякуємо кожному за надану допомогу та підтримку у скрутний для нашої Батьківщини час. Все буде Україна ! 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано