A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Безпека на дорозі в умовах воєнного стану

Дата: 22.11.2022 11:33
Кількість переглядів: 171

     У період з 14 по 20 листопада 2022 р. у закладах освіти Жашківської МТГ проведено ІІ етап щорічного національного Тижня безпеки дорожнього руху в рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030. Подія пройшла під тематикою «Безпека на дорозі в умовах воєнного стану».

     Зокрема, заходи Тижня безпосередньо стосувалися питань безпеки дітей та молоді на дорогах, актуальності носіння світлоповертальних елементів у темний час доби та умінь надання домедичної допомоги при надзвичайних ситуаіях.

    З урахуванням викладеного, класними керівниками, класоводами у кожному закладі освіти організовано та проведено ряд різноманітних та цікавих  заходів, спрямованих на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, зокрема:

- 18 листопада 2022 року проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому»;

- проведено бесіди з батьками учнів та акцентувано увагу на проблеми щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі дорожнього руху, поліпшення засвоєння дітьми норм безпечної поведінки;

- проведено цикл заходів з практичних навичок поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів тощо.

     Всі заходи були проведені в повному обсязі, відповідно до плану, на досить високому рівні і послужили основою для подальшої мотивації підлітків з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі. Різноманітність форм дозволило їм проявити свою активність і творчість. Кожна освітня діяльність містила цікавий пізнавальний матеріал.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано