A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

#StandWithUkraine: Навчальні заклади відділу освіти Жашківської міської ради отримали 10 комплектів освітніх матеріалів від ЮНІСЕФ «Школа в коробці»

Дата: 25.11.2022 14:56
Кількість переглядів: 145

      24 листопада за підтримки відділу освіти  та  організації UNICEF (Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй) заклади освіти отримали подарунок за проєктом "Школа в коробці" - набори канцелярського приладдя для різних вікових груп дітей та різних предметів. Яскраві зошити, ручки, олівці, фарби, набори для геометрії, лінійки, ножиці, кольоровий папір, повітряна куля-карта світу і багато іншого стануть в нагоді школярам і освітянам в різних освітніх ситуаціях під час заходів. Кожен набір розрахований на 40 учнів та містить велику кількість різних шкільних та канцелярських предметів, серед яких: маркери, пензлі, крейда, глобуси, олівці, лінійки зошити з вправами тощо.

      Довідково  . Дитячий фонд ООН – ЮНІСЕФ є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей, який працює у понад 190 країнах і територіях світу заради захисту.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано