A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

УКРАЇНА –КРАЇНА НЕСКОРЕНИХ

Дата: 30.11.2022 11:52
Кількість переглядів: 119

      До Дня Гідності та Свободи України у  протягом 21 - 30 листопада 2022 року в закладах загальної середньої освіти Жашківської міської територіальної громади проведені виховні заходи під гаслом «Україна – країна нескорених», дистанційні уроки «Що означає бути гідним?», уроки пам'яті «Україна – країна незламних!», години спілкування «Що таке свобода та людська гідність?», бібліотечні уроки, історичні диспути, «круглі столи» - «Вистояли на Майдані – переможемо у війні!», переглядали документальні ролики,  екскурсії до пам'ятних місць, флешмоби та акції з #ЖовтаСтрічка. Учні малювали малюнки «Як я розумію слово «гідність»»?;

     Мета проведених заходів нагадати підростаючому поколінню історію виникнення свята, розгортання подій листопада 2013 – лютого 2014 років. Згадати історії тих патріотів, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

Вихованці закладів також долучилися до плетіння  маскувальних сіток, виготовлення оберігів, окопних свічок для воїнів, котрі боронять нашу Україну.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано