A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ВЕБІНАР «ШКІЛЬНА БІБЛІОТЕКА В КОНТЕКСТІ НОВИХ ВИКЛИКІВ ЧАСУ»

Дата: 06.01.2023 13:13
Кількість переглядів: 66

     6 січня проведено у онлайн режимі вебінар «Шкільна бібліотека в контексті нових викликів часу» зі шкільними бібліотекарями ЗО нашої громади. Методист відділу освіти Сліпенко Ганна Василівна звернула увагу на пріоритетах в діяльності бібліотек ЗЗСО в сучасних умовах, особливості проведення конкурсного відбору підручників для учнів 1, 5,6, 10 класів ЗО у 2023 році.

     Ознайомила з добіркою інтернет-ресурсів для висвітлення безпечного освітнього середовища під час воєнного стану. Також, презентовала інтерактивний постер до  85-річниці Василя Стуса, українського поета-шістдесятника, перекладача, публіциста, прозаїка, правозахисника, політв'язня СРСР, дисидента, члена Української Гельсінської групи, борця за незалежність України у XX столітті.

     Креативними ідеями в роботі шкільних бібліотек поділилися:

бібліотекар Соколівського опорного закладу – Бердес Тетяна Мефодіївна, яка розповіла про роботу медіатеки та залучення учнів до активного читання учнів ліцею;

бібліотекарі  Жашківського ліцею №1 – Матусевич Анна Миколаївна та Шевчук Вікторія Іванівна, розповіли про роботу шкільної бібліотеки та проведення бібліотечних годин та читацьких перерв, буккросингів, ознайомили із сайтом «Позакласне читання», матеріали якого використовують під час проведення дистанційних заходів.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано